4G router

4G Huawei E5776

4G Router Huawei E5172

4G Mini Router - Dovado Tiny

Beskrivelse:

Alle modeller har indbygget WiFi og de to routere har stik til ethernetforbindelser så de kan anvendes på samme måde som man bruger andre routere hvor internettet blot bliver leveret igennem enten kabel-tv forbindelsen eller gammeldags kobber. En af de store fordele ved at anvende en router i stedet for blot et 4G modem er at man nu kan placere forbindelsen hvor det lokalt er mest optimalt og så bruge f.eks.WiFi over til hvor man sidder med sin computer. Begge routere er udstyret med kryptering WEP64/128 og WPA/2-PSK således at man kan undgå at uvedkommende anvender netværket.

Mini routeren fylder ikke meget mere end det 4G modem som sættes i minirouterens usb port og er klar til brug i løbet af sekunder. Da det hele er så småt er det nem at tage med rundt så man hurtigt og let kan sætte et netværk op som også andre kan have glæde af. Den større model er også til at flytte rundt med – men er mere egnet til at have stående stationært. Med Mini router kan 4G modem naturligvis også anvendes i en usb port i computeren når det er mest praktisk.

Huawei E589u-12 har inbygget batteri og kan derfor let bruges som transportabelt HotSpot hvor man vil give mulighed for at vennerne også kan komme på det hurtige net når man er ved stranden eller andre steder hvor der ikke lige er 220V i nærheden. Naturligvis har også denne model kode på WiFi således at kun dem som har den rigtige kode kan bruge nettet. Den kan oplades via en USB port ligesom en smartphone.​

Hastighed:

Under optimale forhold nås 80 Mbit/s i download og 5 Mbit/s i upload. I praksis kan man normalt regne med 10-40 Mbit/s download og 5 Mbit/s i upload. Men netop fordi det er en router og ikke et modem som sidder fast i computeren er der mulighed for at placere enheden hvor den bedste hastighed opnås.

Dækning:

Vi bruger Danmarks hurtigste og bedst dækkende 4G netværk så mere end 75% af landets befolkning har adgang til dette hurtige internet. Men skulle man være så uheldig ikke at være i et godt område kan begge routere også anvende 3G og EDGE netværket.


Se dækning her

Vore 4G løsninger kan naturligvis også anvendes ved rejser i Europa men vær opmærksom på at der ikke kan leveres 4G hastigheder i alle lande. Når vore 4G produkter bruges i Europa bliver der opkrævet efter Nordic- og European Connect standardpriser. Men hvis du bruger et af Telia’s netværk i Norden og Baltikum forærer vi dig de første 200MB data om dagen – uden det koster ekstra!!

Vore netværk i norden er Telia eller SWEDEN3G i Sverige, Netcom eller N com i Norge, SONERA i Finland, EMT i Estland, LMT i Letland , OMNITEL i Litauen og naturligvis Telia i Danmark.​

Priser

Alle priser er plus moms

4G udstyr kan kun lejes ved samtidig oprettelse af abonnement som løber over 2 år

4G Router Huawei E5172 – leje pr.md.:​

Pris​ 60,- kr

4G Minirouter inkl. 4G modem – leje pr.md.:

Pris​ 40,- kr

4G Router Huawei E5172 – leje pr.md.:​

Pris​ 40,- kr

2 GB data pr.md (samlet pris i bindingsperioden= 3456,- kr)

Pris​ 144,- kr

20 GB data pr.md (samlet pris i bindingsperioden= 5280,- kr)

Pris​ 220,-kr

40 GB data pr.md. (samlet pris i bindingsperioden= 7680 kr.)

Pris​ 320,-kr

Bruger du Telia’’s netværk når du rejser i Norden eller Baltikum er der inkluderet 200MB om dagen i prisen!!

På billedet vises nogle af de mange tilslutningsmuligheder som findes på den store 4G router​​​

Bestil​

Har du spørgsmål eller andet?
​Ring gerne til os på tlf26 96 70 00

.​​​

Værd at vide inden du vælger

​​​​​

EU ABONNEMENT

Med et EU abonnement​, kan du ringe, sende SMS og MMS ubegrænset til andre lokale numre i 43 lande, uden at betale ekstra. Ligesom du også kan bruge af din mobildata, som var du stadig i DK. Der kan være begrænsning på antal GB i EU.

De 43 lande er:

  • Belgien, Bulgarien,
  • Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del),
  • Estland, Finland,
  • Frankrig (Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion),
  • Færøerne, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen,
  • Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
  • Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien,
  • Spanien (Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla),
  • Schweiz, Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey),
  • Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Bemærk: Du skal selv være udenfor Danmark for at du kan ringe gratis i EU. Der skal tilsluttes et abonnement hvis du vil ringe gratis fra Danmark til EU. ​

Global  ABONNEMENT

​Med et Globalt abonnement, kan du det samme som med et almindeligt EU abonnement, dertil er der mulighed for medfølgende samtaletid og data i yderligere 40 - 50 lande på denne dejlige klode. 

virksomhed​

Minitel A/S

CVR: 28098391

adresse

Fristrupkærvej 68

9440 AABYBRO

Kontakt os

Telefon: 26 96 70 00

E-mail: salg@minitel.dk