Sommerhus med opvarmet pool - i Marielyst

Minitel har fået muligheden for at udleje et sommerhus i Marielyst til vores kunder. Huset er beliggende på en rolig vej, men med under 250 meter til butikker og dagligvarer samt Marielyst centrum.

Sommerhuset har sengepladser til 12 personer fordelt på 6 stk. 1, 2 eller 3 personers værelser. Er badevandet på stranden ikke varmt nok til en dukkert, er det oplagt at benytte sommerhusets opvarmede swimmingpool, eller at få varmen i husets 6-8 personers sauna.

Huset har 2 terrasser. En mindre men privat terrasse med udgang fra swimmingpool området, hvor det er muligt at sidde og nyde vejret i badetøj, uden at miste øjenkontakten til dem som bader i poolen.
Den store terrasse, som ses her på billedet, er perfekt til hyggelige grill aftener. Grillen kan flyttes efter behov, mens børnene leger i sand-kassen, legestativet eller i den rummelige have. Her er bord og stole med hynder til 10 personer.

Stor indkørsel med plads til 5 biler.
Er behovet større, er gå turen til Netto ganske kort.

Køkkenet indeholder de mest almindelige køkkenredskaber samt service til 10 personer.Fra køkkenet er der adgang til et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler samt en lille fryser.​

​I forlængelse af køkkenet er spiseområdet med plads til 10 personer

​Fra spisebordet​er der ligeledes udsyn over meget af poolområdet.

Køkken-stue alrummet slutter af med et tv/pejs område med plads til 7-8 personer i hjørnesofa og to afslapnings lænestole.

Til TV'et er der en DVD maskine. Det er også her husets musikanlæg står.​

Badeværelse med indgang fra entré

Badeværelse i værelsesafdeling

Badeværelse i swimmingpool afdelingen​

Værelse 1​

​Værelses gang

Værelse 2

​Værelse 3

​Værelse 4

Værelse 5​

Bestil​

Har du spørgsmål eller andet?
​Ring gerne til os på tlf.
26 96 70 00

Værd at vide inden du vælger

DK ABONNEMENT

Med et DK abonnement​, kan du ubegrænset ringe, sende SMS og MMS  til andre danske numre, helt uden at betale ekstra. Det betinger kun at du selv er i Danmark. Bevæger du dig udover Danmarks grænser, vil du ikke kunne bruge dit nummer før du igen er på et DK-netværk. Der kan ringes fra Danmark til udland, men det takseres.

​DK abonnementet virker KUN i Danmark!

EU ABONNEMENT

Med et EU abonnement​, kan du ringe, sende SMS og MMS ubegrænset til andre lokale numre i 43 lande, uden at betale ekstra. Ligesom du også kan bruge af din mobildata, som var du stadig i DK. Der kan være begrænsning på antal GB i EU.

De 43 lande er:

  • Belgien, Bulgarien,
  • Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del),
  • Estland, Finland,
  • Frankrig (Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion),
  • Færøerne, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen,
  • Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
  • Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien,
  • Spanien (Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla),
  • Schweiz, Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey),
  • Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Bemærk: Du skal selv være udenfor Danmark for at du kan ringe gratis i EU. Der skal tilsluttes et abonnement hvis du vil ringe gratis fra Danmark til EU. ​

Global  ABONNEMENT

​Med et Globalt abonnement, kan du det samme som med et almindeligt EU abonnement, dertil er der mulighed for medfølgende samtaletid og data i yderligere 40 - 50 lande på denne dejlige klode. 

virksomhed​

Minitel A/S

CVR: 28098391

adresse

Fristrupkærvej 68

9440 AABYBRO

Kontakt os

Telefon: 26 96 70 00

E-mail: salg@minitel.dk